UpdateDefinitions. Databases en softwaremodules van het programma bijwerken

Start de taak Update. Kaspersky Endpoint Security gebruikt de standaardbron: Kaspersky-updateservers.

Om de taak uit te voeren, moet de beheerder het gebruik van lokale taken in het beleid toestaan.

Syntaxis van opdracht

kescli --opswat UpdateDefinitions

Je kunt de uitgiftedatum en -tijd van de huidige antivirusdatabases bekijken door de opdrachtregel GetDefinitionsetState te gebruiken.